LIDMAATSCHAP 2020

Beste kunstliefhebber,

Zoals velen van onze stadsgenoten, geniet u wellicht ook dagelijks van de talrijke beelden die onze straten en pleinen verfraaien. Zou u zich Sint-Niklaas nog kunnen voorstellen zonder ‘Het Woord’,  ‘De Lopers’,  ‘Cirkel in Cirkel’, ‘Zittend Naakt “, “Johanna en Margareta 1217”?

Bijna 50 jaar tracht vzw Kunst in de Stad het kunstpatrimonium van Sint – Niklaas op een waardevolle manier uit te breiden.  Wil u samen, met vzw Kunst in de Stad, van groot Sint-Niklaas een Open Kunststad maken? Help dan mee om dit prestigieuze project verder te realiseren en word lid of vernieuw uw lidmaatschap:

  • Wij organiseren voor onze leden jaarlijks 1 of meerdere kunstuitstappen.
  • U ontvangt de ‘Kunst in de Stad-kaart’ die gratis toegang verleent tot alle musea in Sint-Niklaas.
  • U wordt uitgenodigd voor vernissages.

Dit is onze manier om u te bedanken,  om samen met ons, de uitdaging aan te gaan en ook in de toekomst kunst te brengen in de stad Sint-Niklaas.

Bij het lidmaatschap voor 2020 bieden wij u volgende mogelijkheden:

  • U bent/wordt lid en betaalt  25 euro.
  • U bent/ wordt steunend lid en betaalt 100 euro: u krijgt een prent naar keuze uit het rijke archief van Kunst in de Stad.

 Het bedrag voor de gekozen formule kan u overmaken op het rekeningnummer van Kunst in de Stad: BE15 3930 0531 9430 met vermelding van uw keuze.

Wij heten u (opnieuw) welkom bij Kunst in de Stad!

Met vriendelijke groeten,

Dirk Van den Broeck              Veerle Van Goethem              Martina Buys
Voorzitter                                  Secretaris                                  Penningmeester