Lid worden?

Hoe wordt u lid van Kunst in de Stad ?

Kunst in de Stad richt zich tot een groep van kunstliefhebbers die van Sint-Niklaas een open Kunststad willen maken. Ook u kan bijdragen aan de verfraaiing van Sint-Niklaas.

U kan lid worden vanaf 25 euro.

Zoals velen van onze stadsgenoten, geniet u wellicht ook dagelijks van de talrijke beelden die onze straten en pleinen verfraaien. Zou u zich Sint-Niklaas nog kunnen voorstellen zonder ‘Het Woord’, ‘De Lopers’, ‘Cirkel in Cirkel’, ‘Zittend Naakt', 'Johanna en Margareta 1217'

en ons nieuwe beeld 'Ageless Love' van Delphine.

Bijna 50 jaar tracht vzw Kunst in de Stad het kunstpatrimonium van Sint – Niklaas op een waardevolle manier uit te breiden.  Wil u samen, met vzw Kunst in de Stad, van groot Sint-Niklaas een Open Kunststad maken? Help dan mee om dit prestigieuze project verder te realiseren en word lid of vernieuw uw lidmaatschap:

  • Wij organiseren voor onze leden jaarlijks 1 of meerdere kunstuitstappen.
  • U ontvangt onze lidkaart die gratis toegang verleent tot alle musea in Sint-Niklaas.
  • U wordt uitgenodigd voor vernissages en de onthulling van onze nieuwe beelden.
  • Jaarlijks organiseren wij een galaconcert.

Dit is onze manier om u te bedanken,  om samen met ons, de uitdaging aan te gaan en ook in de toekomst kunst te brengen in de stad Sint-Niklaas.

Bij het lidmaatschap tot eind 2024 bieden wij u volgende mogelijkheden:

  • U bent/wordt lid en betaalt  25 euro.
  • U bent/ wordt steunend lid en betaalt 100 euro: U krijgt een prent naar keuze uit het rijke archief van Kunst in de StadU mag een keuze maken van een prent door te kijken op de website : www.kunstindestad.be.  U keuze kunt u bekend maken via info@kunstindestad.be.

 Het bedrag voor de gekozen formule kan u overmaken op het rekeningnummer van Kunst in de Stad: BE15 3930 0531 9430 met vermelding van uw keuze.

Wij heten u (opnieuw) welkom bij Kunst in de Stad!