Sponsor worden ?

Geachte Mevrouw, Mijnheer

Sympathisant van Kunst in de Stad

 

We hoeven u niet te vertellen dat 2020 een vreemd jaar was, waar alles wat we vroeger als normaal en evident beschouwden, plots in vraag werd gesteld. Toch hebben we met Kunst in de Stad  getracht om een positieve boodschap te blijven brengen. In volle pandemie hebben we aan het Welzijnshuis het beeld Ageless Love van Delphine van Saksen-Coburg onthuld.

 

Meer dan ooit hebben we getracht om kunst bij de burger te brengen. Zo hadden we vorige winter verschillende kleine initiatieven en organiseerden we deze zomer themawandelingen door Sint-Niklaas. Dit alles om in 2021 evenals in de toekomst Kunst in de Stad levendig te houden en onze missie verder te zetten.

 

Daarom willen we deze herfst opnieuw, zoals het vroeger de traditie was, een concert brengen. Op maandag 18 oktober 2021 organiseren we om 20.00u  in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas een intiem, coronaproof concert. De jonge musici :

 

  • Annelies Buyens - viool
  • Pieter-Jan De Smet - cello
  • Tom van de Graaf - hobo
  • Yannick Van de Velde - piano
  • Jasmien Van Hauthem - altviool

 

zullen werk brengen van: W.A. Mozart, Gustav Mahler, Benjamin Britten, César Franck en Théodore Dubois.

 

Voor deze ‘bijzondere’ avond hopen we te mogen rekenen op uw financiële steun.

U begrijpt dat wij het enorm zouden appreciëren, mocht u ingaan op één van de sponsorvoorstellen die wij voor u hebben uitgewerkt. (zie bijlage)

 

Alvast bedankt voor uw positieve reactie op onze vraag,

 

Met hoogachting,

Namens het bestuur