Mogen we VZW Kunst in de Stad even aan u voorstellen?

VZW Kunst in de Stad heeft als doelstelling het openbaar kunstbezit in de stad Sint-Niklaas uit te breiden en zo het stadsbeeld te verfraaien met monumentaal beeldhouwwerk.
Het is u waarschijnlijk reeds opgevallen, als u door de stad wandelt, dat Sint‐Niklaas over een schitterend patrimonium qua beeldhouwwerk beschikt. Concrete info over onze VZW, vindt u HIER
Omdat Sint‐Niklaas in 2017 precies 800 jaar bestaat, wil Kunst in de Stad dit feestjaar niet ongemerkt laten voorbijgaan. De plannen voor een nieuw beeld krijgen stilaan vorm en tijdens ons jaarlijks concert, zullen wij het ontwerp van het nieuwe beeld met fierheid aan u voorstellen.

Maandag 23 oktober 2017 om 20.00u, brengen wij in de Stadsschouwburg van Sint‐Niklaas opnieuw een uniek concert.
Ditmaal is het Flanders Recorder Quartet (voorheen Vier op ’n Rij) te gast in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas.
Zij zullen voor Kunst in de Stad hun jubileum- en afscheidsconcert: “The Final Chapter” uitvoeren. Tom Beets, Bart Spanhove, Joris Van Goethem en Paul Van Loey brengen werk van: Michael Praetorius, Pieter Campo, Johann Herman Schein, Joseph Bodin de Boismortier, Sören Sieg, Johann Sebastian Bach, Jeroen d'Hoe en Louis Prima.

 

Nu we ons voorbereiden op een bijzonder jaar, hopen we meer dan ooit te mogen
rekenen op uw financiële steun voor dit “bijzondere” concert.

U begrijpt dat wij het enorm zouden appreciëren, mocht u ingaan op één van de sponsorvoorstellen die wij HIER voor u hebben uitgewerkt.